Hans Tertsch

Mijn naam is Hans Tertsch en ik ben de trotse eigenaar en oprichter van dit mooie bedrijf.

The Bedroom is opgericht in 1992. De afgelopen 28 jaar heeft ons veel vakkennis en ervaring opgeleverd, samen met Maarten Schoen delen wij onze kennis en passie graag met u. Zodat een juiste keuze voor een goede nachtrust ook binnen uw handbereik ligt.

Waarom een bezoek aan The Bedroom de moeite waard is, weet je pas als je er geweest bent. In onze showroom gaat het niet om gevestigde merken zoals bijvoorbeeld Auping – Tempur of Swiss Sence, waar de nadruk over het algemeen op de “marketing” ligt. Bij ons gaat het om de “inhoud” van het matras, immers waarom zou je meer betalen dan nodig is voor een perfecte nachtrust!

Of het nu gaat om een boxspring eventueel met een hoog/laag systeem of een matras met natuurlijke materialen, slapen op een water of zelfs op lucht, bij The Bedroom  vind je ze allemaal op één adres.

Onze gewaardeerde klanten zijn over het algemeen bedrijven die wij leveren onder private label, zowel retail, hospitality en interieur inrichters. Maar ook consumenten weten ons al ruim 28 jaar naar alle tevredenheid te vinden.

Een bezoek aan The Bedroom is ook prima te combineren met een bezoek aan de duinen of maak een heerlijke strandwandeling (link). U kunt de auto voor onze deur laten staan, er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Hans Tertsch en Maarten SchoenGraag nodigen wij u uit (op afspraak) om onze showroom in IJmuiden aan Zee te bezoeken.

Hartelijke groet,

Hans Tertsch en Maarten Schoen