archibold Beckers Natuurlijke matrassen

The BedroomThe Bedroom in IJmuiden is de leverancier van unieke en natuurlijke matrassen en boxsprings in de regio Amsterdam.  Deze, volgens de strenge Engelse traditie, handgemaakte en brandveilige matrassen worden met een voor Nederland ongewoonlijke prijs-kwaliteitsverhouding in West Yorkshire gemaakt.

Weet u waar u acht uur per etmaal op ligt?

De kans is groot dat het verschillende synthetische materialen zijn die ook nog eens vele chemische verbindingen bevatten.  Onze huid werkt als een membraam, het geeft transpiratie af maar kan ook van alles opnemen. Door voor een natuurlijk slaapsysteem te kiezen zal uw lichaam geen chemicaliën tijdens de nachtrust opnemen.

Ons lichaam reageert vaak met onrust op niet natuurlijke stoffen, vooral in samenwerking met vocht en bij langdurig contact.  Geen wonder dat u niet uitgerust wakker wordt of zelfs met lichamelijke klachten opstaat.

Vooral nu is het aan de tijd om ons lichaam zijn vitaliteit weer terug te geven: slapen op een 100% natuurlijk matras. Op maat gemaakt en volledig op uw lichaam en wensen afgestemd.

 

Archibold Beckers Matrassen en Boxsprings

puur natuur en verkrijgbaar in alle afmetingen

Archibold Beckers natuurlijke matrassen en boxspring bedden  zijn voorzien van Calico pocketveren. De combinatie van dit unike verenpakket met natuurlijke materialen als katoen, paardenhaar en lamswol zorgen voor een perfecte ondersteuning en voor een ultiem ligcomfort.

Waarom zou u nu nog op kunstof willen slapen?

Maak nu een afspraak en maak gebruik van dat wat de natuur te bieden heeft!
graag per telefoon (0255 519197) of per E-mail