natuurlijke matrassen

Archibolt Beckers MatressesArchibold Beckers natuurlijke matrassen  staan bekend als de meest milieuvriendelijke en natuurlijke matras!

Archibold Beckers bedden bestaan uit natuurlijke en geheel recyclebare producten zoals wol, katoen, mohair, paardenhaar, kasjmier en bamboe. 

Het gebruik van natuurlijke materialen bij de productie van matrassen is één van de voorwaarden voor het creëren van een goede en gezonde nachtrust.

Onze huid werkt als een membraam, het geeft transpiratie af en kan ook van alles opnemen. Door voor een ecologisch slaapsysteem te kiezen zal uw lichaam geen chemicaliën tijdens de nachtrust opnemen.

Door gebruik te maken van deze in de natuur voorkomende producten levert Archibold Beckers ook een bijdrage aan de verbetering van het milieu.

bedenk ook dat ……
alleen in Nederland worden jaarlijks 1,2 miljoen matrassen weggegooid. Bijna al deze matrassen bestaan uit synthetische materialen. De niet natuurlijk en meestal schadelijke stoffen in deze matrassen kunnen tijdens het recyclingproces niet verwijderd worden. Rond twee derde van deze matrassen wordt verbrand, incl. synthetische materialen, schadelijke stoffen en al! ⠀

De meest natuurlijke matras met Calico pocketveren

Archibold Beckers matrassen en boxsprings worden uitsluiten met Calico Pocketveren op consumente bestelling gefabriceerd en geleverd.

Voor de Calico Pocketveren word alleen een hoogwaardig “vanadium staal” gebruikt. Deze staalsoort is zeer elastisch en vormvast is en leverbaar in verschillende hardheden (draaddikte). Elke veer wordt in een zakje (ook wel pocket genoemd) van natuurlijk katoen (Calico) verpakt.

Het voordeel van een pocketveer matras
Elke veer in een pocketvering matras beweegt onafhankelijk van de anderen. Hierdoor kan het matras zich precies aan uw lichaam aanpassen en biedt hierdoor een goede ondersteuning. Dit ligt erg comfortabel en slaapt heerlijk.

Pocketvering matrassen zijn sterk en gaan daarom zeer lang mee. De vanadium stalen veren van een Archibold Beckers matras zijn duurzaam leverbaar in diverse hardheden.

Pocketvering matrassen bieden een goede ventilatie. Bij elke beweging van en op de matras wordt er lucht verplaatst in het matras. Deze eigenschap maakt in samenwerking met de natuurlijke vullingen het matras uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren of het snel warm hebben.

Handgemaakte matrassen volgens het Engelse ambacht

De matrassenfabriek van Archibold Beckers is een ambachtelijk ingericht bedrijf. In de productieruimte staan niet veel machines; het ambacht van het produceren van handgemaakte matrassen voert hier de boventoon. Hierdoor is Archibold Beckers in staat om maatwerk te leveren.

De ambachtslieden, vaklui met veel ervaring, hebben genoeg aan een naald en schaar om dit bijzondere product te fabriceren.