Handgemaakte Engelse Matrassen

Nooit meer rugklachten vanwege een slecht matras. Nooit meer slapeloze nachten.

Dit dankzij de matrassen van Excellent Relax, de fabrikant van Archibold Beckers.

Zo kochten Asta en Sytze drie jaar geleden dit matras. Ze hebben nog nooit zo heerlijk geslapen als de afgelopen drie jaar. Hetzelfde geldt voor José die inmiddels al jaren op dit matras slaapt.

 

Ervaar dit ook. Maak nu een afspraak om te proefliggen.

Dit zijn de 7 voordelen!

 

  1. Het hart van het matras bestaat uit een unieke genestelde calico katoenen pocketvering. Er zijn maar een handvol merken in de wereld die dit kunnen aanbieden: zoals onder andere Archibold Beckers, Vispring en Savoir Beds.
  2. De afdeklagen bestaan uit 100% natuurlijke materialen. Kasjmier, vicunawol, mohair, schapenwol, zijde, paardenhaar, cambric, katoen en bamboe.
  3. Dankzij de handmatige side stitching en tufting blijven de materialen en het hart van het matras op dezelfde plek gefixeerd. Dit zorgt voor blijvend comfort.
  4. Onze Engelse matrassen worden op bestelling met de hand gemaakt. Daardoor zijn ze in iedere maat die u wenst leverbaar.
  5. De matrassen worden uiterst zorgvuldig met de hand gemaakt door vakmensen die lid zijn van de Guild of Master Craftsmen. De Engelsen zijn al jaren wereldleider op het gebied van handgemaakte matrassen.
  6. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De fabriek waar onze luxe matrassen vandaan komen is lid van de National Bed Federation.
  7. Bij ons gaat het om de inhoud en niet om het merk. Wij geven geen geld uit aan dure marketingcampagnes en mooie luxe showrooms op A-locaties, zodat u de optimale prijs- en kwaliteitsverhouding krijgt.

De Engelse matrassen van onze fabrikant Excellent Relax / Archibold Beckers zijn 60% goedkoper dan de topmerken die u kent, terwijl we een vergelijkbare kwaliteit leveren. Ons concept is dat wij niet met distributeurs / winkeliers werken. Door deze 2 schakels uit de keten te halen zijn onze matrassen veel goedkoper met een vergelijkbare kwaliteit. De prijzen van onze originele Engelse matrassen variëren van 800 tot 3000 Euro.

Als vergelijkingsvoorbeeld:

Als we onze matrassen vergelijken met een topmerken zoals o.a. Vispring en Hästens kunnen we u het volgende vergelijk tonen.

Bent u geïnspireerd geraakt? En wilt u ervaren hoe heerlijk deze luxe Engelse matrassen liggen? Kom dan proefliggen in onze showroom. Maak nu een afspraak.

Zo houdt u zelf de regie en krijgt u de optimale nachtrust die u verdient.