Luchtgeveerde matrassen

De perfecte matras, ongeacht uw gewicht, lengte en lichaamsbouw. Traploos instelbaar, duurzaam en vooral betaalbaar!

Niets is zo zacht en flexibel als lucht!

Matrair - Persoonlijk instelbare matrassenDe instelbare luchtkamers van de antirugpijn matras van Matrair zorgen voor een ongekend comfort. Deze matras geeft nergens drukpunten, dus je voelt nergens dat het knelt. Je wordt als het ware op lucht gedragen.

Het effect van een luchtgeveerde matras is vergelijkbaar met een waterbed, met het verschil dat de matras veel stabieler ligt. Deze antirugpijn matras deint niet en zakt niet door!

De antirugpijn matras van Matrair is eenvoudig in te stellen op je wensen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening worden de heup- en schouder-ondersteuning aangepast. Als je last hebt van pijn in je rug, zorg je eerst dat je goed vlak te ligt. Vervolgens kun je je matras extra fine-tunen totdat je je rugpijn niet meer voelt. Zo kun je je pijnlijke rug, maar ook nek of schouder ontlasten en hoeven deze je welverdiende nachtrust nooit meer in de weg te staan.

Klik nu hier voor meer informatie over dit unieke en innovatieve slaapsysteem

 

Hét matras dat je tussen de lakens neemt zoals je bent!

Sleepways matrassysteemDe meeste van ons nemen genoegen met één matras die in al deze behoeften moet voorzien. Met Sleepways hoeft dat niet meer. Dankzij dit, in Nederland, nieuwe slaapsysteem kies je op elk gewenst moment de manier waarop jij wilt slapen. Sleepways oogt misschien als een gewone boxspring, but there is more than meets the eye.

Bovendien kun je dankzij het ingebouwde Air Core systeem, met een druk op de knop de hardheid van je matrassen aanpassen. Jouw slaapcomfort heb je dus letterlijk zelf in de hand.

Eén ding is zeker: verandering is het enige constante! Én je Sleepways! Het eerste matras ter wereld dat het leven moeiteloos neemt zoals het komt.

 

 

Klik nu hier voor meer informatie over dit unieke en innovatieve slaapsysteem