Matrasvulling katoen

Archibolt Beckers MatressesArchibold Beckers natuurlijke matrassen en boxsprings vindt u in Nederland alleen in de toonzaal van The Bedroom in Velsen.

Deze, volgens de strenge Engelse traditie, handgemaakte matrassen worden met een voor Nederland ongewoonlijke prijs-kwaliteitsverhouding in West Yorkshire alleen op consumenten bestelling gemaakt.

7 goede redenen om een ​​Archibold Beckers handgemaakte matras bij the Bedroom in Velsen te kopen.

Archibold Beckers matrassen en boxsprings:

  1. worden alleen natuurlijk materialen gebruikt;
  2. worden uitsluitend met de Calico Pocketveren geleverd;
  3. grotendeels met de hand gemaakt;
  4. alleen op bestelling gemaakt;
  5. zijn brandwerend;
  6. zijn vergelijkbaar met het de producten uit het hoge segment zoals Vi-Spring, Savoir Beds en Hästens;
  7. zijn betaalbaar!

Archibold Beckers bedden

Archibolt Beckers Side Stitchingworden als geen ander matras of boxspring voor het overgrote deel met de hand gefabriceerd. Elk bed is een uniek met hand en alleen op consumenten- bestelling gemaakt product. De productie gebeurd door mannen en vrouwen die hun ambacht door de afgelopen 40 jaren heen hebben geleerd en hun kennis ook aan jongere generaties overdragen. Men mag rustig zeggen dat dit opgeleide technici zijn die de kennis en de vaardigheid hebben om met de unieke combinatie van veerspanning, matrasvulling en hoes het bed maken dat u voor lange tijd zal dragen.

Hun vaardigheid is ondermeer af te lezen aan de met de hand gemaakte Side Stitching. Deze zijnaden maken is een vaardigheid waar ambachtslieden jarenlang ervaring voor nodig hebben. Het geeft elke matras een prachtige, unieke en op voor u maat gemaakte look.

De aandacht voor detail en de service van het op maat leveren van deze hoogwaardige bedden maakt Archibold Beckers tot een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van luxe matrassen en boxsprings.

 

Archibolt Beckers natuurlijke afdeklagenVoor de Archibold Beckers bedden worden alleen de beste materialen uit de natuur gebruikt. Een goed voorbeeld hiervoor is de vulling met katoen.

Katoen is misschien wel het zachtste en meest comfortabele geschenk dat de natuur mensen heeft gegeven. Het zachte katoen van Archibold Beckers matrassen en boxsprings biedt heerlijk comfort en een hoog ademend vermogen. Het laat lucht door je lichaam circuleren, houdt je droog en zorgt voor een gezonde slaapomgeving. Dankzij deze voordelen val je sneller in slaap en blijf je langer in diepe slaap.

Wij mensen ademen niet alleen met de longen, maar ook via de huid. We hebben meer dan zeven miljoen poriën waardoor we ademen en gifstoffen uit ons lichaam afvoeren. Ook verliezen wij iedere nacht veel vocht. Om droog te blijven is het belangrijk om in een bed te slapen dat ademt en de lucht rond je lichaam laat circuleren. Alleen natuurlijke materialen kunnen voor een gezond en droog klimaat zorgen.