Marketing?

The Bedroom - In Safe Hands

Kiest u voor: MARKETING?

AUPING – TEMPUR – M LINE – EASTBORN – PULLMANN – BETER BED – SWISS Sense – MATRAS DIRECT – ENERGY+ – MEDIACTIVE – UBICA – JENSEN – TRECA DE PARIS – HASTENS – VI SPRING

Bij al deze merken bestaat ruim 30% van de verkoopprijs uit marketingkosten!

de ideale matrasEen matras of bed kopen doe je meestal in een beddenspecialzaak waar de verkoper over het algemeen emotie (het product) van een bepaald merk aanprijst. Vaak doet hij dit zonder er echt op in te gaan wat uw behoefte is en of het product ook geschikt voor u is. Wat er precies in een matras zit, hoe deze opgebouwd is en waarom dit zo is is vaak niet alleen voor de verkoper een vraag.

Voor de meeste verkopers is er maar één ding echt belangrijk – Verkopen en dat zo duur mogelijk!

Overigens, veel van deze ondernemingen en verkopers vindt u op exclusieve en dure locaties die het merk een evenzo exclusieve uitstraling moeten geven. U als consument betaald ook voor dit marketingaspect.

 

Of kiest u voor: INHOUD

Op u toegesneden advies en ….

  • DE BESTE NATUURLIJKE MATERIALEN ZOALS:

Casmere, Vlas, Mohair, Wol, Zijde, Paardenhaar, Calicot, Kokosvezels, Katoen, Bamboe.

  • HANDGEMAAKT ALS GEEN ANDERE MATRAS:

Uitsluitend op bestelling gemaakt in Engeland, wereldleider in Luxe Bedden.

  • ONVERGELIJKBAAR COMFORTABEL:

Comfort kan vele vormen aannemen, door gebruik te maken van de juiste nen beste materialen.

  • BRANDVERTRAGEND:

Engeland heeft de strengste veiligheidsregels van de wereld. Vandaar dat al onze handgemaakte matrassen het FR – Keurmerk mogen dragen. Hiermee zijn wij uniek in Nederland.

Wij zijn van mening dat een product wat gemiddeld genomen 4.000 nachten gebruikt wordt, “dat zijn 32.000 uren slapen”, de nodige aandacht behoeft. De producten in in onze handgemaakte matrassen verwerkt worden, moeten alle een functie hebben en bijdragen aan het comfort, de onsteuning en de levensduur. Om matrassen te maken die aan onze eisen voldoen heeft de fabrikant gezond verstand, kennis van zaken en zakelijk inzicht nodig.

Wij vinden dat het investeren in een dure winkellocatie, TV reclames, merkbeleving en mooie praatjes geen meerwaarde hebben voor onze producten. Wij spiegelen onze matrassen aan het beste en tevens duurste matras op dit gebied – de VI-Spring.

U koopt bij ons een absoluut gelijkwaardige matras zonder opslag van marketingkosten! Dat bespaart u snel ruim 30%

Matrassen en boxsprings van Excellent Relax

Met meer dan 22 jaar ervaring, kan Excellent Relax terecht trots op zijn reputatie. Excellent Relax produceert door een unieke mix van industrie-ervaring, voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, geavanceerde productielijnen en luxueuze stoffering één van de meest technologisch geavanceerde en comfortabelste boxspring matrassystemen. De kwaliteit van dit product wordt is ook gebaseerd op de bijzondere toewijding van de medewerkers aan de onderneming en de producten.